ARCHÍV WEBOLDAL

eSzámla Kalkulátor

A papír számlák előállítási költsége akár 100-150 Ft is lehet számlánként.
A NetLock megoldásaival a számlánkénti költség akár 7 Ft-ra is csökkenthető.

Érdekli milyen adatokkal dolgozik a kalkulátor? Részletesebb kalkulátorunkat itt találja.

Éves számlamennyiség:    Szla / év
Költség számlánként: 7,56  Ft / eSzla
Megtakarítás hozzávetőleg:  Ft / év

Érdekli költségcsökkentő számlázási megoldásunk?
Tovább a megrendeléshez!

Illeszthető számlázó rendszerek

A NetLock eSzámla megoldása integrálható, illetve illeszthető a legtöbb hazánkban használt számlázó vagy vállalatirányítási rendszerhez.

A kompatibilitás ellenőrzéséhez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

NetLock eSzámla partnerek

  • Pizza Forte
  • elektronikus számlázás és másodbizonylat őrzés
  • Extreme Digital
  • elektronikus másodbizonylat őrzés
  • Rádió Tele5 Taxi
  • elektronikus számlázás és bizonylatőrzés
  • Rádió Tele5 Taxi
  • elektronikus számlázás és bizonylatőrzés

NetLock eSzámlázás

A NetLock elektronikus számlázási megoldásainak alkalmazásával nem csak pénzt takaríthat meg, de a számlázási, ügyviteli folyamatok jelentős lerövidülésének köszönhetően, a munkavégzés hatékonyabbá, az üzleti folyamatok gördülékenyebbé, követhetőbbé válnak. A NetLock eSzámla megoldásai a legalapvetőbb informatikai környezetben is egyszerűen telepíthetők, integrálhatók – előzetes fejlesztésre általában nincs szükség.

A NetLock nem csak eSzámlák kibocsátásához kínál megoldásokat. Elektronikus számlák befogadásához, azok ellenőrzéséhez, megőrzéséhez, vagy a papír alapon kibocsátott számlák másodpéldányainak elektronikus kezeléséhez is professszionális megoldásokkal szolgálunk.

Szerver és kliens oldali alkalmazásinkon kívül vállaljuk pénzügyi-ügyviteli rendszerekhez integrálható eSzámla modul fejlesztését is, több ismert rendszerhez pedig már kész modult is tudunk ajánlani. Kész termékcsomagjainkon kívül speciális igények esetén nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink egyedi megoldásokat is tudnak ajánlani, valamint tanácsadásért is bátran fordulhat hozzánk. Elektronikus számlázási megoldások kidolgozása terén szerzett jártasságunkat széles palettájú referenciáink bizonyítják.

A NetLock Magyarország vezető hitelesítés szolgáltatójaként termékeihez, szolgáltatásaihoz színvonalas technikai támogatást nyújt ügyfelei részére. Ügyfélszolgálatunk telefonon és emailben napi 8 órában áll készséggel rendelkezésére. Akár technikai segítségre van szüksége, akár szolgáltatásainkról, termékeinkről vagy azok megrendeléséről szeretne információt kapni.